På baggrund af den nuværende situation ift. COVID-19, har vi i UngNorddjurs besluttet, at alle børn og unge, der kommer til Track 11 på lørdag, enten skal vise Corona pas eller negativ test (PCR eller kviktest). 

Vi opfordrer på det kraftigste til at ALLE bliver testet inden på lørdag, uanset om man er vaccineret eller ej, så vi alle sammen kan passe godt på hinanden.

 

Track er et UngNorddjurs projekt, der blev søsat i år 2011 ud fra en vision om at unge skal have gode muligheder for at skabe noget for andre unge. 

Produktet er en årlig endagsfestival for unge i alderen 13 – 18 år. Festivalen afvikles i UngNorddjurs´ lokaler i Grenaa og ligger fast den første lørdag i skolernes påskeferie. 
På grund af corona, udsatte vi i forråret Track 11 som vi i stedet afvikler lørdag d.27. november.

Festivalen starter kl. 14:00 og i den første del, frem til kl. 18:00, åbnes der op for aktiviteter og workshops, fordelt rundt på matriklen. De unge kan f.eks. prøve sig selv af som DJ, danser, tegner, elektronisk musiker i de forskellige workshops. Er man ikke lige til det, kan man underholde sig med lasergame, photobooth, bumper balls, hoppepude, zumo-battle eller tage turen i kælderen til ”gys i kælderen” (for de der tør). Ovenstående var indholdet ved Track 8 og aktiviteter og workshops varierer fra år til år. Samtidig er der gang i tre scener, hvor ungdomsacts fra forskellige dele af Danmark kommer op optræder med musik eller dans. 

Fra kl. 18:00 opdeles festivalen aldersmæssigt, så der er et aftenprogram for Track Junior (4. – 6. klasse), mens der er et aftenprogram for Track (7. – 10. klasse.). 

Planlægningen af festivalen starter hvert år i august måned, hvor tre trackhold kører parallelt med hver deres ansvarsområder. Det første hold består af frivillige unge fra klubberne i UngNorddjurs, der primært er ansvarlige for aktiviteterne om aftenen og artistbookingerne. Det andet hold, et valgfagshold på Kattegatskolen i Grenaa, er ansvarlige for aktiviteterne om eftermiddagen, mens det tredje hold, et hold fra juniorklubberne i UngNorddjurs, er ansvarlige for juniordelen af festivalen. En række forskellige danske medier har gennem årene lavet forskellige reportager om Track og nogle af dem kan ses her:

Lokalavisen om Track 4: 
Norddjurs.lokalavisen.dk

Grenaa-Bladet om Track 6:
ugeavisen.dk/Grenaa-Bladet

Amtsavisen om Track 7:
amtsavisen.dk/norddjurs

Rethink2017 om Track 7:
Rethink2017.norddjurs.dk

Grenaa-Bladet om Track 8:
Grenaabladet