8959 2550 // ung@ungnorddjurs.dk

Betingelser

Generelt for tilmelding:
Ved tilmelding til ungdomsskolens hold, fag, kurser, ture og lignende, giver du ungdomsskolen tilladelse til at kontakte dig via sms og mail med oplysninger og information vedrørende din tilmelding.

Når du tilmelder dig vores faghold gælder følgende:
Du skal altid betragte din tilmelding som bindende. Kort efter sidste tilmeldingsfrist får du en SMS/mail med besked om, hvor og hvornår du skal møde op og hvad du evt. skal medbringe.

Vi forventer af dig, at du møder op til de fag og aktiviteter du har tilmeldt dig og at du melder afbud til din lærer eller ungdomsskolens kontor - ved begrundet fravær.

Skal du helt framelde dig et hold, skal du gøre det skriftligt med forældreunderskrift.

Regler for tilmelding/afbud/betaling ved deltagelse i aktiviteter, og ture i Ungdomsskole

Tilmelding til ungdomsskolens aktiviteter er i princippet altid bindende og skal altid foretages via ungdomsskolens hjemmeside med cpr.nummer på www.ungnorddjurs.dk. Det er barnets/unges cpr.nr. der skal benyttes. Framelding af aktiviteter kan kun ske ved personlig henvendelse til ledelsen via ung@ungnorddjurs.dk eller 89 59 25 50

INFORMATION OM BETALING

Du kan betale med dankort hos UngNorddjurs.

  1. Køb

Du kan købe en tilmelding via hjemmesiden www.ungNorddjurs.dk - Ved købet kan du betale med Dankort.
Beløbet bliver trukket på kontoen, når tilmeldingen bekræftes af ungdomsskolen. Når tilmeldingen er bekræftet, vil du modtage besked fra UngNorddjurs enten per brev, mail eller sms. Når en tilmelding er bekræftet, er den bindende.

  1. Pris

Alle priser er i DKK (danske kroner). 

  1. Tilmelding uden betaling.

Tilmeldinger opdateres dagligt og de tilmeldinger, der er foretaget uden betaling slettes automatisk den efterfølgende dag. Hvis man vil være sikker på, at man er tilmeldt, skal man betale i forbindelse med tilmelding. 

  1. UngNorddjurs opmærksom på at: 

Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. 
Prisen på en aktivitet refunderes kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.
Information om arrangørens navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses på hjemmesiden. 

  1. Personoplysninger

UngNorddjurs er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel. 

Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret (CPR-nr. sendes/opbevares krypteret), men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. UngNorddjurs har IKKE adgang til dine kortoplysninger. 

UngNorddjurs
Åboulevarden 62
8500 Grenaa
Mail: ung@ungnorddjurs.dk
Telefon: 89 59 25 50
EAN: 5798004401071
CVR: 29189986