8959 2550 // ung@ungnorddjurs.dk

Juniorklub Fristedet

Juniorklubber

Kontakt: Mobil: 26 70 03 23

Sted
Nyvangsvej 40 - Juniorklubben Fristedet
Åbningstider
Alle hverdage fra:
kl.13.30 til kl.16:30
Ferielukket i uge: 28-29-30-31

Beskrivelse

Ind & udmeldelse foregår på den digitale pladsanvisning.
Gå til digital pladsanvisning her


Hvem er vi:
Juniorklubben Fristedet er et Fritidstilbud for børn der går i 4, 5, og 6. klasse. Dog kan børnene starte allerede fra 1. april det år de går i 3.klasse.

Juniorklubben Fristedet, ligger på Nyvangsvej 40 i Auning, tæt ved skole, SFO, boldbaner, svømme- og idrætshal. Flere af de nævnte områder bruger vi aktivt i vores hverdag, sammen med vores dejlige lokaler og fantastiske udeområder.
Juniorklubben Fristedet ønsker at give jeres børn en bred vifte af oplevelser og aktiviteter. Vores kompetencer spænder bredt over kreative projekter, udendørs leg, sport, madlavning og hyggelige klubaktiviteter. Vi stræber hver dag efter at skabe en sjov og lærerig atmosfære, hvor jeres børn kan udfolde sig på bedst mulig måde.
Børnene kan udfolde sig kreativt, når vi eksperimentere med forskellige materialer og udtryksformer. Vores udendørsaktiviteter giver mulighed for leg, motion, og udforskning af naturen.
Herunder har vi vores eget projekt kaldet ”Det vildeste Fristed”, hvor børnene er med til at skabe deres egne haver og udeområder. Vi elsker at lave mad sammen med børnene og præsentere dem for forskellige råvarer. Herudover arrangere vi små hyggelige klubaktiviteter, hvor børnene socialiseres, griner og leger på tværs af alder, køn og interesser.
Alt vi laver gøres ud fra en bæredygtig profil, og med tanken om at vi alle hjælper til med at skabe det bedste Fristed. Vi ligger vægt på demokrati, anerkendelse, relationer, inklusion og medbestemmelse. Formålet med disse fokus områder er at skabe ligeværdighed børn og voksne imellem og derigennem respekt for andre og grobund for almen socialisering og samvær.
Børnene deltager aktivt i skabelsen af aktivitetsplanerne hver måned. På denne måde føler børnene sig hørt, og er samtidig med til at skabe den klub de selv ønsker. Samtidig lægger vi også vægt på, at Juniorklubben ”Fristedet” netop er børnenes fristed, hvor de kan komme og slappe af og hygge med deres kammerater. Vi opfordrer børnene til at have et stabilt fremmøde i klubben for at styrke det sociale sammenhold. 
Fællesskabet:
Ture, overnatninger og kolonier er også en fast bestanddel af klubbens aktiviteter. Det er med til at skabe et godt fællesskab, gode og nye venskaber på kryds og tværs samt træning af sociale færdigheder. Der kan til tider være en vis deltagerbetaling forbundet hermed, men vi forsøger at gøre det muligt for alle at deltage.
Ferieaktiviteter:
Der arrangeres fælles aktiviteter for alle klubber i tidsrummet :
kl.9.00. - 16.00.
Der vil i den forbindelse være særskilt tilmelding. Aktiviteterne vil ikke nødvendigvis foregå i klubbens lokaler, men information vil følge med tilmeldingen.

 

 
Fristedet nyhedsbrev og aktivitetsplan juni 2024.pdf

 

 

 

Hent Juniorfolder

 

 

 


Andre hold i samme kategori