8959 2550 // ung@ungnorddjurs.dk

Juniorklub Enggården

Juniorklubber

Mobil: 21 13 63 62

Medarbejder
Bente Jensen
Bettina Lohmann Skytte
Claus Bech
Sted
Lergravsvej 1 - Juniorklub Enggården
Åbningstider
Alle hverdage fra:
kl.13.30 til kl.16:30
Ferielukket i uge: 28-29-30-31

Beskrivelse

Ind & udmeldelse foregår på den digitale pladsanvisning.
Gå til digital pladsanvisning her

Hvem er vi:
I og med at Enggården ligger på et eng-areal er det naturligt, at udeliv og friluftaktiviteter fylder meget i vores dagligdag.
Udendørs har vi hoppepude, skaterbane, bålområde og skov tæt på. Vi har desuden adgang til multibane og boldbane på Norddjurs Friskole.
Indendørs har vi et stort fællesrum med poolbord, bordtennisbord og plads til andre aktiviteter. Har man lyst til fordybelse har vi et skønt Krearum med mange muligheder, Gamerrum og chillout rum er forbeholdt ”de store”. Vores hems bruges i stor stil til hygge og afslapning.

Dagligdagen på Enggården, tager udgangs punkt i vores Børnemøder. Her er børnene med til at bestemme aktiviteter/ ture og mange gange også med til at arrangerer dem.
Gennem vores aktiviteter, ture og overnatninger, vil vi gerne være med til at skabe grobund for gode børnefællesskaber på tværs af alder, køn og etnicitet.
Vi prøver at imødekomme børnenes forskellige interesser og da vores kompetencer spænder bredt forsøger vi, at ramme det som er oppe i tiden. Pt. er det madlavning, udendørsleg, bålaktiviteter og de kreative input. Vores projekter tager ofte udgangspunkt i det som børnene finder interessante på de sociale medier.
På Enggården har vi også mulighed for at tilbyde en digitaliseret hverdag, grundet vores viden og kompetencer inden for, E-sport, 3D print samt elektronik og computere generelt.
Vi vil gerne give børnene en god digital dannelse, hvor de lærer at begå sig på de sociale medier, derfor er dette et af vores fokusområder.
Vi bruger ofte madlavning som et pædagogisk redskab på Enggården, hvor børnene skal være deltagende i en eller flere processer. Det kan være fremstilling af mad, små snack, bagning, mad over bål, hvor der fokus på bl.a. madspild og bæredygtighed.
Det at kunne ” gribe dagen” og tage tiden til hygge og samvær vægter vi højt, da det ofte er her de gode/nære samtaler kan opstå. Det kan være ved, spontant opstået leg, over et kortspil/ brætspil eller pludselige kreative ideer,.

Ture, overnatninger og kolonier er også en fast bestanddel af klubbens aktiviteter. Det er med til at skabe et gode fællesskab og nye venskaber på kryds og tværs, samt træning af sociale færdigheder. Der kan til tider være en vis deltagerbetaling forbundet hermed, men vi forsøger at gøre det muligt for alle at deltage.
Ferieaktiviteter:
Der arrangeres fælles aktiviteter for alle klubber i tidsrummet kl.9.00. - 16.00.
Der vil i den forbindelse være særskilt tilmelding. Aktiviteterne vil ikke nødvendigvis foregå i klubbens lokaler, men information vil følge med tilmeldingen.

 
Enggården Nyhedsbrev og aktivitetsseddel juni 24.pdf

 

 

Hent juniorfolde

 

 

 

Medarbejdere


 
Bente Jensen


 
Bettina Lohmann Skytte


 
Claus Bech


Andre hold i samme kategori