8959 2550 // ung@ungnorddjurs.dk

Juniorklub Grenaa

Juniorklubber

Mobil: 21 83 17 13

Sted
Åboulevarden 62B - Juniorklubben Grenaa
Åbningstider
Alle hverdage fra:
kl.13.30 til kl.16:30
Ferielukket i uge: 28-29-30-31

Beskrivelse

Ind & udmeldelse foregår på den digitale pladsanvisning.
Gå til digital pladsanvisning her

Om os:
Grenaa Juniorklub er beliggende på Åboulevarden 62 i Grenaa.
Juniorklubben lægger særlig vægt på demokrati, anerkendelse, relationer, inklusion og medbestemmelse. Formålet med disse fokusområder er at skabe ligeværdighed børn og voksne imellem, og der igennem respekt for andre og grobund for almen socialisering og samvær. 
I Juniorklubben har vi mulighed for at udforske den eventyrlige virtuelle verden via PlayStation og pc’er, hvor barnet har mulighed for at være kreativ, indgå i de sociale spilleregler og udvikle et samarbejde.

En anden aktivitet, som vi beskæftiger os med, er den kreative verden. Dette udmønter sig i forskellige aktiviteter, så som smykkeværksted, billedværksted eller hvad der lige er oppe i tiden. I vores Krea-rum kan fantasien slippes løs, og der er grobund for fællesskab, nærvær og gode udviklende samtaler. vi udbyder selvfølgelig også mange andre aktiviteter som golf, strandture, kanoture, bålhygge male/tegne osv. 
I klubberne stræber vi efter, at børnene får en naturfaglig dannelse. Vi vil gerne være med til at give dem en naturforståelse, så de får et indblik i, hvordan naturen kan passes på og bruges.
Vi er en personalegruppe med engagerede medarbejdere med forskellige kompetencer, således at vi favner børnene bedst muligt.

Fællesskabet:
Ture, overnatninger og kolonier er også en fast bestanddel af klubbens aktiviteter. Det er med til at skabe et godt fællesskab, gode og nye venskaber på kryds og tværs samt træning af sociale færdigheder. Der kan til tider være en vis deltagerbetaling forbundet hermed, men vi forsøger at gøre det muligt for alle at deltage.

Ferieaktiviteter:
Der arrangeres fælles aktiviteter for alle klubber i tidsrummet kl.9.00. - 16.00.
Der vil i den forbindelse være særskilt tilmelding. Aktiviteterne vil ikke nødvendigvis foregå i klubbens lokaler, men information vil følge med tilmeldingen.

 

Juniorklubben Nyhedsbrev og aktivitetsplan juni mdr.pdf

 

 

 

Hent Juniorfolder

 

 

 


Andre hold i samme kategori