Hold tilmelding

Sådan logger du ind
Det gør du ved at trykke på linket ”Opret profil”. Når du trykker på linket Hold tilmelding
Du kan oprette en profil, hvor du selv vælger et brugernavn og en adgangskode, som bruges for at logge ind, eller du kan bruge dit UNI-Login.


Hold og projekter i UngNorddjurs er et fritidstilbud til dig som har lyst til at bruge din fritid sammen med andre unge om en fælles interesse.

Oprettelse af hold og projekter sker så snart vi har 12 tilmeldte, hvilket betyder vi til tider bliver nødt til at afvente opstart, eller flytte et hold til andet sted end det udbudte.

Du  kan se de hold som UngNorddjurs har klar på nuværende tidspunkt, ved at downloade vores katalog. Vi håber at rigtig mange har lyst til at deltage på holdene. Hvis du syntes der mangler lige netop det hold du gerne vil gå på, så kontakt os. Vi vil meget gerne forsøge at oprette det, Hvis det er muligt.

Du tilmelder dig holdene via vores hjemmeside , eller ved at aflevere kuponen bagest i hæftet i en af klubberne.  

Forventninger:
UngNorddjurs vil give dig det bedste tilbud, derfor har vi har nogle forventninger til dig: Du møder til tiden og melder afbud såfremt du er forhindret.Du følger underviserens anvisninger og UngNorddjurs Ungdomsskoles politikker.

Nye/Egne ideer:
Mangler der et hold du syntes kunne være spændende, er du velkommen til at kontakte Per Larsen, eller en medarbejder.Vi vil i et samarbejde udarbejde en plan for holdet, indhold og forventninger. Du behøver ikke at kende en underviser, eller have samlet alle deltagerne, for at komme frem med dine gode ideer. Det eneste krav er, at der er ca. 12 deltagere, for at oprette et hold.