Ørsted Juniorklub har adresse i den gamle børnehave, Blæksprutten, i Ørsted ved siden af Rougsø Børneby på Rougsøvej 170. Klubben deles med spejderne i Ørsted.

Profil:
Ørsted Juniorklub har fokus på et aktivt børne- og ungdomsliv, hvor motion og bevægelse skal være sjovt, hvad enten vi kører sæbekasse-ræs, laver liverollespil eller udfordrer hinanden på forhindringsbaner eller mtb-cykelruter. Vi laver også gerne bål i vores bålhytte, bygger huler og laver tovbaner. Så hvis du gerne vil være aktiv, så er Ørsted Juniorklub et naturligt valg.

Fællesskabet:
Ture, overnatninger og kolonier er også en fast bestanddel af klubbens aktiviteter. Det er med til at skabe et godt fællesskab, gode og nye venskaber på kryds og tværs samt træning af sociale færdigheder. Der kan til tider være en vis deltagerbetaling forbundet hermed, men vi forsøger at gøre det muligt for alle at deltage.

Ferieaktiviteter:
Der arrangeres fælles aktiviteter for alle klubber i tidsrummet kl.9.00. - 16.00.

Der vil i den forbindelse være særskilt tilmelding. Aktiviteterne vil ikke nødvendigvis foregå i klubbens lokaler, men information vil følge med tilmeldingen.

Følg Fristedet på Facebook
Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Se nyhedsbrev og aktivitetsplan fra Juniorklubben