• HAL 22
  • Berlin 2017
  • Track7

Vil du køre knallert eller traktor

Knallertkørekort

Du kan tilmelde dig til knallertkørekort, hvis du er 14½ år - eller derover. Tilmeldingen foregår på Hold tilmelding

Når du tilmelder dig, kommer du i første omgang på en venteliste. Hver gang vi har 12 deltagere på ventelisten starter, vi et nyt hold op. Vi forsøger at sammensætte holdene, så alle kan nå at afslutte undervisningen, inden de bliver gamle nok til at køre knallert. 

Samtidig med, at du tilmelder dig, vil du automatisk blive tilmeldt færdselsrelateret førstehjælp, der er en obligatorisk del af færdselsundervisningen. Det koster kr. 280,- og skal betales ved tilmeldingen. Du kan betale med dankort på vores hjemmeside.

Når du tilmelder dig, kan du vælge, om du vil gå til undervisning i Grenaa, Ørum eller Allingåbro, Samtidig med, at du tilmelder dig, vil du automatisk blive tilmeldt færdselsrelateret førstehjælp, hvilket er en obligatorisk del af færdselsundervisningen. Det koster kr. 280,- og skal betales ved tilmeldingen. Du kan betale med dankort på vores hjemmeside.

Ca. 14 dage før dit hold starter, modtager du en e-mail fra UngNorddjurs om, hvor og hvornår du skal møde op. Det er VIGTIGT, at du svarer på denne mail for at bekræfte, at du stadig er interesseret i at gå på holdet. Ellers vil din plads blive givet videre til en anden på ventelisten.

Traktorkørerkort fortsætter uændret

Reglerne for traktorkørekort er ikke blevet ændret, så du skal fortsat være 16 år for at køre traktor. Tilmeldingen foregår som til knallertkørekort. 

 

 

Tilmelding til Færdselsundervisning

Her har du mulighed for at melde dig til knallert- eller traktorkundervisning.

Før du kan tilmelde dig et hold skal du oprette en profil.

Klik på LOG-in for at oprette en profil
 

 

 

UNGNORDDJURS: · Åboulevarden 62 D · 8500 Grenaa · Tlf.: 8959 2550 · Fax: 8632 4626 · E-mail: ung(at)ungnorddjurs.dk · WWW.UNGNORDDJURS.DK